Rijopleiding op maat in de regio Nijmegen en Arnhem

Rijschool Quik

Verkeersschool Quik is al jaren een vertrouwd begrip voor kwaliteit in de regio Nijmegen en Arnhem. Onze trendy en opvallende rijschool is erg populair bij de jeugd en niet zonder reden. Verkeersschool Quik is een moderne kwaliteitsrijschool waar de cursist altijd centraal staat. Rijschool quik biedt goedkope rijlessen aan.

Bekijk hier de rijles prijzen >

Autorijles in omgeving Nijmegen en Arnhem

12018553_906746072729134_396900899_o

Sinds een jaar hebben we een nieuwe lesauto. Deze BMW is bijna hetzelfde model als de grijze BMW, maar nog iets luxer. De zwarte beschikt ook over cruise control en GPS. Momenteel rijden we in de grijze BMW, maar hier komt binnenkort verandering in. We rijden ook nog steeds in de omgeving van Arnhem en Nijmegen (ook in Oosterhout en Duiven).

 

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar info@rijschoolquik.nl